facebook

luni, 7 ianuarie 2008

Am devenit magistru



Ieri, pe 6 ianuarie 2008, la a XIX şedinţă elitară, am fost ales magistru al clubului de jocuri intelectuale din Moldova "Ce? Unde? Când?".
Pentru mine a fost un eveniment extraordinar. Nu mă aşteptam la aceasta, chiar deloc. În primul rând, pentru mine era evident că titlul de magistru ar trebui să fie primit de Marcel. Ştiu că aceasta nu sună prea frumos şi că lui nu-i place, însă este persoana care a meritat cel mai mult premiul. Şi el chiar este un jucător bun, m-am convins nu numai o dată. Şi cred că a fost o întâmplare "corectă" aceea că echipa în care a jucat Marcel a câştigat, asigurându-i dreptul absolut legitim de a deveni magistru.
Hotărârea de a mai desemna un magistru a fost un "bonus", care pentru mine a devenit marea surpriză. Acum, nu vreau să par mai modest decât sunt în realitate. Cred că sunt un jucător bun, dar în CUC acum "creşte" o pleiadă întreagă de jucători excepţionali, din care chiar este dificil de a selecta pe cineva cel mai bun. Acum din mers pot să numesc încă 10 persoane care au prestaţie de magistru. Dintre ei, 4 au fost la masa la care am jucat noi cu Marcel. Cât despre experienţă şi "stagiu" în CUC, echipa noastră e tânără (he-he, nu ca vârstă a jucătorilor, chiar mi-i interesant dacă este cineva mai în vârstă ca mine printre jucătorii activi) şi sunt multe persoane mai merituoase din acest punct de vedere.
Cred că decisivă în decizia organizatorilor a fost, totuşi, puterea vocii. Probabil, mă auzeam mai tare la masă. Aşa că, stimaţi colegi, antrenaţi-vă vocile...
Merci mult organizatorilor pentru joc şi pentru titlu. Sunt fericit.

(pentru detalii suplimentare despre şedinţa elitară, vedeţi http://www.cuc.md/index.php?option=com_content&task=view&id=1393&Itemid=1 )

3 comentarii:

  1. la toate cite le-ai spus eu pot doar sa adaug felicitari!!!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ajung cam tirziu cu felicitarile:))) dar oricum, mai bine mai tirziu, decit niciodata.... Bravo, imi place mesajul tau de aici, parca pari putin mai modest decit de obicei:))) Oricum bravo tie ca ai reusit, stiu ca chiar o meriti, primeste deci felicitarile mele intirziate!!! Imi pare bine ca esti fericit si ca te simti bine cind faci ceea ce-ti place! Continua asa! Asta-i tot pentru moment!

    RăspundețiȘtergere