facebook

sâmbătă, 8 martie 2008

Publicitatea la STOCKdata

Eu am rămas fără cuvinte. Respect, Irina.


6 comentarii:

  1. Salut!
    Vreau sa aflu, cit e de real shi legal de-a oferi astfel de informatii (rapoarte financiare, tranzactii bursiere) contra plata? Sau ele se pot folosi ca informatii publice fara necesitatea de a avea acordul societatilor pe actiuni, cnpf (pentru rapoarte financiare) si tranzactiile bursiere (Bursa de Valori).

    RăspundețiȘtergere
  2. La întrebarea - cât e de real de oferit aşa info, răspunsul este: foarte real, noi oferim aşa informaţii, deja de mai mulţi ani.
    Cât despre legalitate, toate informaţiile din bază nimeresc sub incidenţa prevederilor art. 54 - 58 al Legii privind piaţa valorilor mobiliare, care stabilesc informaţiile publice pe piaţa de capital. Unicitatea bazei de date constă în aceea că adună toate informaţiile împreună şi asigură o valoare adăugată enormă faţă de informaţia brută, pe care nu o poţi obţine folosind doar una dintre surse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumesc pentru răspuns.

    Dacă am înţeles corect, orice informaţie care cade sub incidenţa prevederilor art. 54 - 58 al Legii privind piaţa valorilor mobiliare pot fi folosite, publicate şi distribuite gratis de persoane terţe fără acordul sursei de informare?

    A doua, Baza de date "EVM STOCKdata" o pot cumpăra şi persoane fizice, sau doar cele juridice?

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine cand ai baza pentru o astfel de publicitate. Dar unde e respecul public pentru lucrul care s-a dus din 2001 intru acumularea datelor pentru o astfel de baza???
    Unii poate au riscat pentru asta cu propria cariera...

    RăspundețiȘtergere
  5. RESPECT PUBLIC celor ce au riscat propria carieră pentru acumularea datelor din bază. Deși, informația fiind publică, riscul nu era legat de careva încălcări a legislației, ci mai degrabă de nemulțămirea șefilor și remarci de genul „da pentru ce mai trebu să și dezvăluim informația”. Oricum, merci, Elena, merci Anatol, și în mod special,merci Dorina. De când ai plecat de la Comisie, acolo s-a terminat dezvăluirea informației... :(

    Octavian, dacă te mai interesează, vino pe pagina noastră de pe 1 septembrie (www.evm.md), acolo vei găsi toate detaliile.

    RăspundețiȘtergere