facebook

duminică, 10 august 2008

City Quest

City Quest e ceva super... indiferent de aceea că a durat de la 20 seara până la 5 dimineaţa, că a plouat foarte puternic, că am făcut vre-o 250 km prin oraş şi nu numai (Ghidigici, Băcioi), şi că maşina era puţin lovită... Unele indicii le-am luat frumos, altele - nu le-am luat deloc, iar la unul ne-a mers extraordinar - am găsit întâmplător checkpointul de la următoarea etapă, şi ne-am putut permite să ne odihnim un sfert de oră. Oricum, a fost o experienţă ce merita să fie trăită.

6 comentarii:

  1. Aşa mi-ai făcut poftă cu postul ăsta! Jocurile intelectuale amestecate cu drive-ul competiţiilor sportive, ce poate fi mai captivant?
    Hai data viitoare mă luaţi în portbagaj! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce în portbagaj? Te luăm ca figura de pe partea din față a mașinii. ;)
    Ca atare, cred că ne-ar trebui o mașină mai mare - și cu harta să operăm mai ușor, și mai mulți să încăpem...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mai e si asta? Pot veni si eu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Adica stiu cate ceva. Am mai auzit de la cunoscuti, dar de la nimeni care chiar a participat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana, City Quest e un fel de Treasury Hunting cu mașina prin oraș. Site-ul organizatorilor jocului îl poți vedea pe www.cq.md. E destul de simplu - se dau niște indicii, mai mult sau mai puțin încurcate, și trebuie să-ți dai seama la ce locație face referire indiciul cela. Dacă ghicești corect și ajungi la destinație, acolo te așteptă următorul indiciu, sau organizatorii cu vre-o sarcină și un nou indiciu... Și așa până treci toate etapele.

    În jocul de sâmbătă au fost 12 etape, și el era într-un format mai complicat - includea nu numai orașul, ci și suburbiile, și avea unele elemente de risc.

    De exemplu, indiciile din jocul de sâmbătă le poți găsi pe forumul http://www.cq.md/forum/index.php?showtopic=438&st=40 , mesajul nr. 56. A fost pe tema cărții „12 scaune”, de Ilf și Petrov.

    Mie și colegilor de echipă ne-a plăcut enorm... o noapte plină de adrenalină.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult pentru detalii. Chiar pare a fi destul de captivant.

    RăspundețiȘtergere