facebook

luni, 27 aprilie 2009

Criza si alegerile din vara

Dacă totuși opoziția se va ține tare și președintele țării nu va fi ales (ceea în ce este foarte-foarte-foarte greu de crezut, dar totuși...), atunci până la următoarele alegeri din vară cred că criza va lucra în favoarea partidelor de opoziție.

Sigur, asta nu înseamnă deloc că dacă vor veni ele la putere, imediat situația se va îmbunătăți și vor apărea bani la buget...

3 comentarii:

  1. Mdeee...in favoarea Opozitziei shi in detrimentul electoratului :(((

    Da kestia asta in genere va dura ceva timp, asha ca ne pregatim de o Santa Barbara legislativa shi savuram spectacolul sau vorba romanului - viatza bate filmul(in cazul nostru TV show-ul)

    5 mai - Şedinţa de constituire a Parlamentului + (in 2-3 zile) are loc instituirea comisiei speciale de desfăşurare a alegerilor pentru funcţia de Preşedinte al RM
    Devreme ce Opozitzia s-a pronuntzat pentru boicotarea alegerii Preshedintelui evident ca nu va propune nici un candidat shi vom avea pe lista o singura optziune (ma intreb cine o fi marioneta)

    <22 mai - şedinţa publică specială a Parlamentului privind procedura de alegerea Preşedintelui RM...
    Daca DA atunci e MDAAA...
    Daca NU gasesc votul de aur atunci au loc alegeri repetate

    <5 iunie - turul doi de scrutin
    Daca DA atunci e MDAAA...
    Daca NU atunci Preşedintele în exerciţiu dizolvă Parlamentul şi stabileşte data alegerilor în noul Parlament

    Avand in vedere prevederea ca alegerile deputaţilor se desfăşoară în cel mult 3 luni de la expirarea mandatului sau de la dizolvarea Parlamentului precedent, s-ar putea sa ne alegem cu alegeri DE TOAMNA pana la data limita de 5 septembrie, conform legii.

    Asha ca toamna se vor numara nu numai bobocii dar shi buletinele de vot...

    RăspundețiȘtergere
  2. Criza sta la usa Moldovei demult, si am senzatia ca deja este obosita de asteptari de a i se deschide usa. Nu mult mai avem de asteptat pana cade usa din tzatzani.

    Va castiga opozitia din asta? Nu cred. Va fi usor de a da vina pe opozitia si strigand ca s-au cheltuit MLN de USD pentru reparatia presedintiei si parlamentului, renumararea voturilor, alegeri repetate etc. Overall astea sunt cheltuieli marunte, chiar si pentru dimensiunile Moldovei, dar asta nu conteaza pentru mos Vasyli de la tara, da chiar si pentru batea Ion de la oras. Masina propogandista isi va face din nou misiunea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca dupa atatia ani a inceput sa existe si in RM termenul de OPOZITIE, asta in cazul in care, cum a zis si Larry Livingstone, nu va aparea vreo marioneta care sa spulbere unica speranta de a avea in sfarsit un regim democratic

    RăspundețiȘtergere