facebook

vineri, 17 aprilie 2009

Interferente

Am în antreul de lângă camera mea un frigider vechi, de pe când eram încă mic. Îl ținem ca frigider de rezervă, în care punem aceea ce trebuie ținut la rece, dar nu este accesat des. Și desigur, el hodorogește ca un tractor...

Păi iată, de fiecare dată când se include frigiderul, mi se întrerupe internetul. Iată așa tehnologii concurente...


5 comentarii:

  1. Prin 2005 eram in Bucureshti, in vizita la un fost coleg de facultate. Taică-său era o mare şîşkă la Parchetul Naţional Anticorupţie(acum DNA) shi nu duceau lipsa de kapikă. Am scris asta pentru ca frigiderul din bucataria lor, un LG daca nu ma inshel, avea un Ethernet port(!!!) shi web cam integrată (!!!) care i-a costat dracu' shtie cât...

    Frigider cu broadband conexiune shi LCD color in 2005 !!!

    Iată aşa tehnologii conGRUENTE...

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine TV se muta atomat pe alt canal cind masina de spalat incepea a se invirti, iar la un prieten , pe timpuri cind exista "Dendy/Sega", ceea ce se juca el aparea la vecinul de sus la TV.

    RăspundețiȘtergere
  3. In asa caz as arunca acest frigider. chiar am insistat si am dat un frigider afara acum cateva luni la un serviciu luat atunci,chiar daca era functional. el reprezinta si o anumita mentalitate/atitudine fata de acest simbol.

    Socoate beneficiul pe care-l ai de la pastrarea a ceva in el,
    scade deranjul prin galagie,
    scade deranjul prin dezbaterea internetului,
    scade pretul pe care-l platesti pentru spatiul pe care el il ocupa.
    scade cheltuielile energetice, alte potentiale cheltuieli pe care le contine intretinerea lui...

    RăspundețiȘtergere
  4. Natane draga, am sa te rog foarte mult sa nu arunci frigiderul, ca believe it or not face parte si din amintirile mele din copilarie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dana, pot să ți-l trimit în Suedia, dacă vreai. Deși, cred că vom avea probleme mari la vamă cu el - deja a trecut în categoria de antichități și tariful vamal cred că va fi semnificativ... ;)

    RăspundețiȘtergere