facebook

joi, 9 aprilie 2009

Vise si scenarii

Azi noaptea m-am trezit la ora trei cu o durere acută de stomac și nu am mai putut dormi. Mi-am dat seama că și în somn depănam diferite variante de evoluție a evenimentelor care pot să fie azi, una mai strașnică ca alta. Și nu ca vise, da ca scenarii destul de lucide.

Mă tem foarte mult de provocații. Sau de implicarea unei alte tabere de civili. Sau de represii din partea poliției. Sau de prostia noastră.

Cu toate aceste evenimente, o să capăt ulcer la stomac.

11 comentarii:

  1. Atita timp cit vom fi uniti si nu ne vom invinui reciproc, atita timp cit credem cu adevarat in ceva, nu avem de ce sa ne fie frica. Decit o sclavie sigura, mai bine o libertate primejdioasa! Apropo, incetati cu critica opozitiei si inainte de a critica intreaba-te daca ai facut tu personal ceva mai mult decit opozitia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, aplicând acelaşi principiu, cei ce sunt contra partidului comunist ar trebui să se întrebe dacă au făcut mai mult ca PCRM. :)

    Natan, te-aş sfătui să nu mai priveşti ştirile înainte de somn, dar ştiu că oricum ai s-o faci, aşa că ţine-te şi ai grijă şi de tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate Natan, îmi pare rău s-o spun, dar se pare, cu toţii vom contracta ulcer în următorii 4 ani de "stabilitate". Sau cel puţin 50% din alegătorii care au votat "contra".
    În privinţa derulării evenimentelor în continuare, cred că evenimentul s-a consumat - MĂMĂLIGA NU A EXPLODAT. Ne aşteaptă o scurtă perioadă de razii, arestări şi represalii şi o lungă perioadă de SPĂLARE DE CREIERE în spirit "patriotic".
    ***
    Vis-a-vis de de îndemnurile Anonimului la a muri în picioare (decât să trăim în genunchi), cred că şi aici am întârziat.
    Pentru Absurdistanul nostru mioritic impactul mediatic şi politic în lume putea să fie mult mai mare, dacă imediat după spargerea clădirilor respective, protestatarii urcau pe acoperişurile acestora şi se aruncau în gol ţinându-se de mâini scandând ceva.
    UNIRE MOLDOVENI?

    RăspundețiȘtergere
  4. ALINA, poate îi sugerăm lui Natan să urmeze sfatul profesorului Preobrajenskii - să nu mai citească/privească mass-media neobolşevică?
    Apropos, o temă interesantă pentru doctoranzii în medicină: "Corelaţia între numărul telespectatorilor posturilor TV Moldova-1, NIT şi EUTV şi sporirea accentuată a cazurilor de ulcer în R.Moldova în perioada 2001-2009"

    RăspundețiȘtergere
  5. Natan iti dau confirmare temerilor tale si sper ca ziua ele sa se consume mai usor cind stomacul e ocupat cu alte functii mai fiziologice (noaptea nu se poate de luptat cu stresul pe stomac gol...)
    Deci despre vise si scenarii- iata scenariu de la Ocnita- mama prietenei mele in acest moment participa la protest impotriva protestelor de la Chisinau! Asa i s-a sugerat(intr-un mod "dobrovolino-prinuditelino" ) ei si colegilor sai de la munca sa procedeze.
    Se mai aude ca asemenea scenarii se petrec si in cimislia, soroca, comrat..
    Natan sa fi avut tu trezire la darul Cassandrei in aceasta noapte? Ori poate printr-o analiza si folosirea substantei cenushii fiecare din noi ar putea deveni o Cassandra, sau chiar Nostradamus??? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. O simpla "incursiune" la comentariile de pe acest site, si e clar una- SUNTEM IN LIPSA UNEI IDEI CARE SA NE UNEASCA. fiecare e tare destept in felul lui, cite un mic geniu incapatinat.poate imi da cineva IDEEA CEEA UNICA,sau poate valoarea unica in care am crede noi toti si care ar putea sa ne aduca la un numitor comun?

    RăspundețiȘtergere
  7. am o idee, hai sa NU ne ducem cu totii la marea revolutie la care suntem indemnati toti prin intermediul mailurilor. daca ajungem sa mai puna si armata pe noi am patito rau de tot..

    RăspundețiȘtergere
  8. MraIduX
    Eu am deja pancreatita cronica.
    Cred ca sunt mai sensibil la ceea ce se petrece :(

    Si oricum am speranta ca va fi mai bine la noi. Ma voi trata, cel putin depun efort pentru asta, si cred ca greu, dar vom trata si tara de toate maladiile.

    Dar pentru asta trebuie de depus efort si cit mai mult optimism!!!!!!!

    Tratamentul se face conform retetei, atent, si cu multa rabdare!!!!

    Adica, fara represiuni, revolutii dure, legal si corect.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bravo, Radule! Imi place cum gindesti. Esti un exemplu demn de urmat pentru altii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred ca mi-am "reactivat" ulcerul la stomac si asta in ciuda faptului ca mama striga disperata in receptor sa nu ma mai uit la stiri...Am facut odata criza din cauza inundatiilor dintr-un an cind am vazut un catzel mic pitit pe muchia unui geam...Acum catzelul pitit suntem noi :(

    RăspundețiȘtergere
  11. aa, ca sa fiu mai bine inteleasa: catzelul pitit se "refugia" de vijelia apei a carei nivel era frt aproape de nivelul geamului unde se afla...

    RăspundețiȘtergere