facebook

miercuri, 3 iunie 2009

Opozitia

Care nu ar fi atitudinea față de fiecare dintre liderii opoziției în parte și față de partidele conduse de ei, cred că ei merită tot respectul pentru ultimele câteva săptămâni. Cel puțin, pentru acei care i-au votat, a fost o confirmare a verticalității lor.

Să vedem cum aceasta va fi răsplătit de electorat.

9 comentarii:

  1. Desi afirmatiile lui Filat despre "nelegitimitatea regimului comunist in ultimii 8 ani" ma face sa zibesc trist, ieri, in prima jumatate a zilei, am urmarit cu "sufeltul la gura" transmisiunea online facuta de UNIMEDIA.
    Pina la urma opozitia a fost bravo. Ne-a dat o umbra de speranta. Chiar daca 90 la suta din cei 60+41 sunt excroci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, opozitia merita a fi apreciata, astfel au dat dovada de o maturitate politica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici și presiunea din partea opiniei publice a contat mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, a fost presiune din parte opiniei publice dar si rezultatele obtinute de crestini democrati la alegeri a fost o buna lectie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rezultatele cretin-democratilor dar si asa-zisul "sindrom Rosca" (adica frica de a nu fi numit "tradator pe viata") a tinut in friu opozitia. Altfel nu ar fi rezistat tentatiei de fi 4 ani deputat si nu s-ar fi impus la cheltuieli suplimentare legate de o noua campabie electorala cu rezultat incert.

    PS. Sa fi stiut Rosca ce repercursiuni va avea ocuparea posturilor de conducere in Parlament, cred ca nu facea pasul pe care l-a facut.
    Pina la urma si Filat a votat pentru Voronin la 5 aprilie, dar pentru ca nu a luat functii pentru acest gest, nu a fost taxat de alegatori in asa hal.

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut romantismul si sperantele.Cred ca comportarea opozitiei este conditionata de interese de tipul "partia dai poruliti".
    Cu regret despre un program economic,viziune strategica unde mergem si ce facem nu am auzit sau vazut.Prin ce se deosebesc de adversari?Ati auzit ceva de interesele Moldovei?
    Intrebarile sint ritorice,si situatia jalnica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mleee... şi mă irită plângăcioşii ăştia în basmaluţă :(

    Anonim, duş be jin !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper ca in conditiile create vor disparea motivele pentru ca unii sa se vaicare ca nu au pe cine si de unde vota. Asa e, fratilor, trebuie sa renuntam odata si pentru totdeauna la pasivitate, comoditate si indiferenta. Noi, moldovenii am uitat cum e sa luptam pentru valorile noastre. Asta este lectia care trebuie invatata!

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa revenim la ceia ce a scris Natan dupa alegeri in Aprilie in articlolul dat, si dup asta sa mai vorbit. Ca la noi sa vezi vorbim mult dar nimic nu facem, pe gind comunistii au vorbit putin dar au stiut ce fac.

    Articloul - Eu sunt vinovat de rezultatele alegerilor

    RăspundețiȘtergere