facebook

vineri, 29 mai 2009

Frumusetea adevarata

Interesant clip. Încep să privesc cu alți ochi în jur.

7 comentarii:

  1. Initial femeia asta parea cel putin vie, dar la final a ajuns sa aiba o fata de plastic, si nici macar nu au reusit sa o faca frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Natan...Parca te-ai nascut ieri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da pe asta de la elitar il mai tii minte:

    http://www.youtube.com/watch?v=h-OlHd_In20

    RăspundețiȘtergere
  4. Uitasem de el. ☺ Din păcate, am văzut clipul original abia acum câteva zile... deja am mai găsit câteva parodii la el. Dacă aș fi știut atunci la ce se face referință, altfel îl percepeam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca problema societatii noastre nu consta atat in aprecierea frumusetii exterioare, care, de cele mai dese ori, este artificiala...problema este ca oamenii uita sa priveasca la cealalta parte a frumusetii, la partea ei interioara.
    Am intalnit recent un barbat deosebit, foarte destept, galant, inteligent, cu multi prieteni si cu o experienta de viata bogata. Am ramas perplexa cand am auzit de la asa un barbat ca se va casatori doar cu o femeie cu cel putin 10 ani mai tanara ca el, doar din motivul ca alea sunt mai frumoase si dupa 20 de ani de casatorie se va mai uita anca la ea (nu a specificat cu cine va discuta, cui ii va cere parerea si ajutorul intr-o dilema morala in tori acesti 20 de ani)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da' ea la el?...

    Daca dupa vre-o 10-20 ani, ea isi va schimba principiile de viata sau valorile...si va spune: vreau unul cu 10 ani mai tanar ca-i mai viguros si mai potent....

    Daca tu apreciezi pe cineva doar dupa pielea frageda...va veni un moment cand vei fi tratat la fel...

    Adevarul e ca o viata in doi se traieste in primul rand in intelegere si nu doar in priviri...
    Ferice de cel ce stie asta, si nu numai stie dar si aplica.

    Apropo, de clip. Da stiti cati barbati sed cu gura cascata la actrite, cantarete....afise, etc., etc., nedandu-si seama ca de fapt poate fi ca in acest clip...:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Mleee... şi constipaţi/te mai rătăcesc pe aici :(

    RăspundețiȘtergere